Početna Proizvodi Akvaristika Briga i održavanje Biljke S ALGAZERO ORG. FERTILIZER 150ml

S ALGAZERO ORG. FERTILIZER 150ml

Šifra: SCAL150-E
Opis proizvoda
SICCE AlgaZero Gnojivo za biljke u slatkovodnim akvarijima i jezerima. AlgaZero je mineralni dodatak koji sadrži željezo i bakar formuliran kako bi poboljšao razvoj akvarijskih i jezerskih biljaka i spriječio širenje nepoželjnih algi. SASTAV:- CE certificirano gnojivo: tekuća mješavina mikroelemenata bakar (Cu EDTA), željezo (Fe DTPA). Bakar (Cu) topljiv u vodi 1,5%- Bakar (Cu) keliran s EDTA 1,5%- Željezo (Fe) topljivo u vodi 0,5%- Željezo (Fe) kelirano s DTPA 0,5%. DOZIRANJE: Za akvarije- 5 ml AlgaZero za 50l vode (ponoviti tretman kod svake promjene vode). Za jezera- 50 ml AlgaZero za 1000 l vode (ponoviti tretman 1 mjesečno). Proizvod dodati u filtar ili izravno u vodu. Dobro promućkati prije primjene. Čuvati na hladnom, suhom i mračnom mjestu. Neto masa i serijski broj otisnuti na pakiranju. Rok trajanja neograničen. Proizvođač: SICCE S.p.A., Via V. Emanuele, 115, 36050 Pozzoleone, VI - Italy. Zemlja podrijetla:Italija. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb T: 01/3017 011, www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Specijalna gnojiva
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.