S SYNCRA 2.5 2400L/H

Šifra: SRSYM03E
  • 3 godine jamstva
Opis proizvoda

SICCE Syncra Silent 2.0 - 3.0
Pumpa iznimno tihog rada i male potrošnje energije. Idealna je za sve vrste akvarija, terarije, proteinske skimere, hlađenje vode, unutarnje i vanjske fontane i sve što zahtjeva visoku efikasnost i iznimno tihi rad. Sve Syncra pumpe mogu se koristiti u vodi i na suhom zahvaljujući termalnoj zaštiti koja sprječava pregrijavanje.
Modeli:
SRSYM02E Syncra 2.0- dimenzije 123x85x105 mm, kapacitet pumpe 2150 l/h, potrošnja energije 32 W, promjer ulaza/izlaza za crijevo 20-25 mm
SRSYM03E Syncra 2.5- dimenzije 123x85x105 mm, kapacitet pumpe 2400 l/h, potrošnja energije 40 W, promjer ulaza/izlaza za crijevo 20-25 mm
SRSYH03E Syncra 3.0- dimenzije 123x85x105 mm, kapacitet pumpe 2700 l/h, potrošnja energije 45 W, promjer ulaza/izlaza za crijevo 20-25 mm
Serijski broj i model otisnuti na pakiranju.
Proizvođač: SICCE S.p.A., Via V. Emanuele, 115, 36050 Pozzoleone, VI - Italy
Zemlja podrijetla: Italija

Značajke proizvoda
Izdvojeni atributi 3 godine jamstva
Volumni protok 2400 l/h
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.