Početna Proizvodi Mačke Oprema Zdjelice T ZDJELICA KERAMIČKA DUPLA 2X0,15L/11CM BIJELA SA SLIKOM

T ZDJELICA KERAMIČKA DUPLA 2X0,15L/11CM BIJELA SA SLIKOM

Šifra: T4014
Opis proizvoda

TRIXIE Zdjelica Keramička Dupla
Dvostruka keramička posuda za hranjenje za mačke. Bijele boje sa slikom.
Dimenzije: 2 x 0,15 L (Ø 11 cm). Moguće prati u perilici suđa.
Serijski broj: otisnuto na ambalaži.
Proizvedeno za/Stavlja na tržište EU: TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG, Industriestraße 32, 24963 Tarp, Njemačka. Zemlja podrijetla: Kina. Distributer: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Boja Bijela
Materijal Keramika
Zapremnina zdjelice 0,15 l
Vrsta opreme Dekorativna zdjelica, Dvostruke zdjelice
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.