Bayer Drontal® Puppy Sirup, 50 ml

Šifra: VTQ460656
Opis proizvoda

Bayer Drontal® Puppy sirup
Drontal® Puppy za štence i mlade pse do godinu dana starosti. Koristi se za dehelmintizaciju štenadi i mladih pasa (do dobi od godine dana) protiv sljedećih vrsta crijevnih nematoda: Toxocara canis (pasja glista), Toxacaris leonina - Ancylostoma caninum (krivousta pasja), Uncinaria stenocephala (krivousta uskoglava) - Trichuris vulpis (nematod bičasti).
Suspenzija za peroralnu primjenu

Drontal® Puppy je kombinirani nematocid koji sadržava pirantel (tetrahidropirimidin) i febante (probenzimidazol). Pirantel i febantel djeluju sinergijski protiv najvažnijih oblića štenadi i mladi pasa. Sirup životinji davati izravno u usta ili pomiješati sa hranom.

1 mL suspenzija sadrži:
Febantel 15,00 mg
Pirantel embonat 14,40 mg
Pomoćne tvari: natrij propionat, natrij benzoat, natrij dihidrogenfosfat dihidrat, sorbitan monooleat, polividon, polisorbat 80, dokusat natrij, bentonit, limunska kiselina, kohenil crvenilo A EG 124, ksantan, propilenglikol i pročišćena voda.

Doza za jednokratnu dehelminitizaciju je 1 mL Drontal® Puppy/kg tjelesne mase (15 mg febantela i 14.4 mg pirantel embonata/kg tjelesne mase). U okolnostima invazije štenadi askaridima, ne može se očekivati da će se jednokratnom dehelminitizacijom u cijelosti ukloniti svi nematodi te će i nadalje biti prisutna opasnost invazije čovjeka.

PRIJE PRIMJENE OBAVEZNO PROČITATI UPUTU O VMP.
Izdaje se bez veterinarskog recepta.

Čuvati u originalnom pakiranju, na tamon mjestu pri temperaturi do 25°C. Držati izvan pogleda i dosega djece.

Proizvođač odgovoran za puštanje serije u promet: KVP, Pharma + Veterinar-Produkte GmbG, Kiel, Njemačka
Distributer: Vetoquinol UK Ltd, Pury Hill Business Park, Steadings Barn, Towcester NN12 7LS
Nositelj odobrenja za promet: Bayer d.o.o., Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska
Broj odobrenja za stavljanje u promet: UP/I-322-05/11-01/233 od 22. veljače 2012.

Značajke proizvoda
Farmaceutski oblik Suspenzija za peroralnu primjenu
Farmakoterapijska grupa Endoparazitik, Antiparazitik
Djelatne tvari Prazikvantel, Febantel, Pirantelembonat
Ciljne vrste životinja Pas
Uvjeti izdavanja Izdavanje bez recepta
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.