Početna Proizvodi Psi Prehrana Dodaci prehrani VTQ FLEXADIN ADV-60 tbl. BOSWELIA

Vetoquinol Flexadin Advanced - Boswellia serrata, za sve veličine pasa 60 tableta

Šifra: VTQ456552
EAN: 3605874565524
Opis proizvoda

Flexadin Advanced za sve veličine pasa
Jedinstvena kombinacija za održavanje zglobova i lokomotorne funkcije. Dodatak prehrani za pse. Vrlo ukusne tablete za žvakanje za jednostavnu primjenu jednom dnevno.

Sadrži 4 ključna sastojka:

  • Nedenaturirani kolagen tipa II (UC-II) - Vrlo je drugačiji sastojak u usporedbi s uobičajenom kombinacijom glukozamina i hondroitina jer djeluje mehanizmom "oralne tolerancije", ne resorbira se iz probavne cijevi (ograničava se uništavanje hrskavičnog matriksa posredno preko djelovanja na imunološki sustav - deaktiviraju se T-stanice - Limfociti koji sudjeluju u napredovanju osteoartritisa - uništavaju tkivo i pogoršavaju stanje). Podržava prirodni sustav u tijelu koji kontrolira upalu da bi se održala struktura i funkcija zglobova
  • Boswellia Serrata - biljni ekstrakt tradicionalno se koristi kao pozitivna potpora funkciji zglobova; svojim blagodatima pridonosi prirodnom procesu oporavka. Sadrži Omega-3 masne kiseline koje također pomažu pri održavanju zdravlja i funkcionalnosti zglobova te Vitamin E zbog poznatih antioksidativnih svojstava
  • Omega-3 masne kiseline - dokazano olakšavaju ukočenost zglobova
  • Vitamin E - antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te je važan za održavanje pokretljivosti zglobova


Primjena i upute za korištenje: Dati 1 tabletu na dan bez obzira na veličinu psa. Tablete dati zravno u usta ili pomiješajte s hranom. Sadrži: UC-II® (40 mg/tableti), s nedenaturiranim kolagenom tipa II. Kolagen tipa II je važna komponenta hrskavice. Omega-3 masne kiseline i vitamin E su poznati po antioksidativnim svojstvima. Kombinacija ovih sastojaka osmišljena je za potporu zdravlju zglobova. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Uvjeti skladištenja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Čuvati u dobro zatvorenom spremniku, ispod 25 °C. Zaštititi od sunčevog svjetla. Držati izvan pogleda i dosega djece. Samo za primjenu kod životinja. Sadrži krmiva životinjskog podrijetla. Ne davati preživačima. Ovo nije veterinarsko medicinski proizvod.

Informacije o proizvodu: VETOQUINOL S.A. 34 rue du Chêne Sainte-Anne, Magny-Vernois 70200 LURE (Francuska)

* UC-II® i logotip su zaštitni znakovi Lonza ili s njime povezanih društava.
* UC-II® nedenaturirani kolagen tipa II

Sastojci

Sastojci: Zobeno brašno, raženo brašno, pivski kvasac, glicerin, pileća jetra u prahu, laneno ulje (izvor Omega-3), UC-II® pileća hrskavica u prahu (sadrži kalijev klorid: 0,44%, ukupno kolagena u prahu: 0,37% (s nedenaturiranim kolagenom tipa II: 0,045%)) 1,49%, riblje ulje (izvor Omega-3), pektin, saharoza, maltodekstrin, kalcijev sulfat dihidrat.

Dodaci po kg: Emulgatori i stabilizatori, zgušnjivači i tvari za želiranje: Gumi arabika E414 (Akacija) 50.000 mg, Natrijev alginat (1d401) 250 mg. Aromatske tvari: Ekstrakti biljke boswellia serrata 63.000 mg. Vitamini, provitamini i kemijski dobro definirane tvari sa sličnim učinkom: Vitamin E/all-rac-α-tokoferil acetat (3a700) 7000 IU. Konzervansi; Antioksidansi; Aromatske tvari.

Analitički sastav: Vlaga 20%, Sirove bjelančevine 14%, Sirove masti 14%, Sirovi pepeo 3%, Sirova vlakna 1,5%.

Po tableti: ukupno Omega-3 masnih kiselina 84 mg. Pojedinačne tablete za žvakanje 3 grama.

Značajke proizvoda
Tip hrane Tablete
Vrsta pakiranja hrane Vrećica
Svojstvo prehrane Osteoartritis
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.