VTQ OTIFREE OTOP. 160ml

Šifra: VTQ411995
Opis proizvoda

Vetoquinol Otifree Otopina za čišćenje vanjskog uha za pse i mačke
Svojstva: Otifree je blaga otopina za čišćenje vanjskog uha. Intenzivno čišćenje i njega. Otifree otapa cerumen i prljavštinu na snažan način. Korištenjem ove otopine za čiščenje pomoći će u smanjenju broja bakterija, gljivica u vanjskom slušnom kanalu. Zbog specifičnog sastava, uključujući neven, Otifree podržava normalizaciju kože i područje oko uha bez dehidracije uha. Na taj način će koža na vanjskom uhu postati fleksibilna i podatna. Upotreba: Čišćenje vanjskog uha. Napunite vanjsko uho Otifree otopinom i nježno masirajte fleksibilan dio uha od dna do vrha. Na taj način se otopljena prljavština i cerumen ispiru iz uha. Intenzitet masaže vanjskog uha ovisi o osjetljivosti uha. Preostala otopina može se ukloniti s okolnog područja pomoću vate.Preostala otopina i otopljena prljavština iz dubljih dijelova uha bit će uklonjeni kada životinja protrese glavu. U slučaju teškog zaprljanja možda će opet biti potrebno očistiti vanjsko uho. Izbjegavajte čišćenje vanjskog dijela uha pamučnim štapićima. U slučaju bolesti uha kontaktirajte veterinara. SAMO ZA ŽIVOTINJSKU UPOTREBU. ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. 
Serijski broj i najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju. Pakiranje i neto količina: 160 ml otopine Proizvođač: Vetoquinol Biowet Sp. z. o. o., ul. Kosynierów Gdyńskich 13-14, 66-400 Gorzów Wlkp., Poljska. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10 000 Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011, www.ddlzagreb.hr

Sastojci

Sastojci: propilen glikol, cremophor (nosač na bazi ricinusovog ulja), ekstrakt nevena, ulje bosiljka, voda.

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Preparat za čišćenje ušiju
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.