Bayer Profender® Spot-On za mačke 2,5-5 kg 2/1

Šifra: VTQ461102
EAN: 4007221021780
Opis proizvoda

Bayer Profender® Spot-On otopina za srednje velike mačke > 2,5 - 5 kg
Profender® Spot-On djeluje na infekcije uzrokovane određenim vrstama oblića i trakavica te plućnih glista u mačaka. Koristi se za dehelmintizaciju mačaka od nematoda i cestoda te plućnih crva.
Samo za vanjsku primjenu.

Tretiranje:

  • za suzbijanje oblića i trakavica u mačaka: djelotvorna je jedna aplikacija po tretmanu.
  • za liječenje mačaka, kako bi se sprječio laktogeni prijenos Toxocara cati (L3 ličinke) na potomstvo: djelotvorna je jedna aplikacija, približno 7 dana prije očekivanog poroda.
  • za suzbijanje plućnog crva Aelurostrongylus obstrusus: djelotvorne su dvije aplikacije s razmakom od dva tjedna.

Indikacije: za mačke koju su invadirane ili kod kojih postoji opasnost od mješovite parazitarne invazije uzrokovane sljedećim vrstama oblića, trakavica i plućnih crva:
Oblići (nematoda):

  • Toxocara cati (adultni i nezreli adultni stadij, L4 i L3) - Toxocara cati (L3 ličinke-liječenje mačaka tijekom kasne gravidnosti kako bi se spriječio laktogeni prijenos na potomstvo) - Toxascaris leonina (adultni i nezreli adultni stadij L4) - Ancylostoma tubaeforme (adultni i nezreli adultni stadij L4)

Trakavice (cestoda):

  • Dipylidium caninum (zreli adulti i nezreli adulti) - Taenia taeniaeformis (adulti) - Echinococcus multilocularis (adulti)

Plućni crvi:

  • Aelurostrongylus abstrusus (adulti)


Svaka Profender® Spot-On otopina od 0,70 mL sadrži:
15 mg emodepsid
60 mg prazikvantel

Upute za ispravnu primjenu:
1. Izvadite pipetu iz blistera. Držeći je uspravno, okrenite i skinite kapicu te s njezinim suprotnim krajem probušite membranu.
2. Razmaknite dlaku na gornjem djelu vrata mačke da se vidi koža. Vrh pipete stavite na kožu i čvrsto stisnite nekoliko puta da se cjelokupni sadržaj pipete istisne na kožu. Nakapavanje na kožu u blizini baze lubanje umanjuje mogućnost da mačka poliže proizvod. Primijenite samo na površinu neoštećene kože.

Za kompletne indikacije, uključujući larvalne stadije, pročitajte VMP uputu.
Izdaje se na veterinarski recept.
Čuvati izvan pogleda i dosega djece.
Čuvati u originalnom pakiranju, radi zaštite od vlage.

Distributer: Vetoquinol UK Ltd, Pury Hill Business Park, Steadings Barn, Towcester NN12 7LS
Nositelj odobrenja za promet: Bayer d.o.o., Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Značajke proizvoda
Farmaceutski oblik Otopina za nakapavanje na kožu
Farmakoterapijska grupa Endoparazitik, Antiparazitik
Djelatne tvari Prazikvantel, Emodepsid
Ciljne vrste životinja Mačka
Uvjeti izdavanja Izdavanje na recept
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.